keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Lähtemisiä ja jäähyväisiä

Vapuksi lähdin kaveriden riesaksi Helsinkiin norjalaisin siivin. Penni jäi hoitoon Minnalle ja samaan huomaan jätin asuntoni ja autoni, jotta kissakin saa hoivaa ja huolenpitoa ja koira pääsee metsälenkeille.

Pennillä on ilmeisesti ollut kivaa Minnan koiran Jepen ja kissan Åken seurassa. Minna on vaatinut Penniltä rauhoittumisharjoitukset kun hänellä on kavereita käynyt kylässä, samoin on toimittu kun ovat käyneet Minnan kotona ja ongelmia ei ole ollut. Penni on ollut kuuliainen ja kiltti tyttö ja huolitaan hoitoon vastakin :) Its. as. tein pienen testamentin lähtiessäni, kun tuo lentäminen on aina vähän jännää. Sanoin Minnalle, että jos en palaa elävänä, niin hän saa pitää Pennin. Singon kanssa se oli minua lentokentällä vastassa kotikentälle laskeutuessani, mutta oli kuulemma ampunut harmillisesti ohi ;)

Kissakin oli pitänyt kirjahyllyn päällä seuraa hoitajille ja Minna oli sen syliinsäkin saanut.

Penni on kotoisasti saanut nukkua päikkäritkin kainalossa mamman reissun ajan, joten hyvä on varmaan elo ollut prinsessalla eikä lie itseään hyljätyksi tuntenut.


Vappuaattona Minna oli koirien kanssa törmännyt metsässä mätään hirvenraatoon. Hihittelin vapautuneesti kun Minna kertoi Pennin totelleen käskyä ja tulleen pois raadolta, mutta Jepen sukeltaneen ruhon sisuksiin ja olleen yltäpäältä ties missä suolissa ja eritteissä. Hymy kuitenkin hyytyi pikaisesti kun muistin, että myös Jeppe kulkee minun autossa... :P
Vappua varjosti kaksi suruviestiä. Nallen toisesta pentueesta lähti kaksi jälkeläistä Sinne Jonnekin ihan parin päivän välein.

27.4 ikiunille vaipui tytär Meisukan Cinderella, joka oli kasvattajan omistuksessa. Kuvassa Cindy on etualalla kasvattajan kainalossa.


30.4 perheensä hyvästeli viimeisen kerran Meisukan Charlotte. Tässä Miro viimeisenä päivänään omistajan ikuistamana.


Nallen lapsista ei ilmeisesti ole enää kuin yksi tai kaksi narttua elossa. Sakun sisaruksista Gloria saattaa olla vielä tässä maailmassa, mutta voi olla että ikä on tullut jo vastaan. Tästä nuoremmasta pentueesta elossa on vielä kasvattajalla asustava Cara. Terveyttä ja elämää päiviin Caralle ja kauniita unia Mirolle ja Cindylle. Omille Ihmisille kiitos Nallen lasten hyvästä hoidosta :)

Ei kommentteja: