keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Uusi vuosi, uusi kokoonpano

Viime viikolla tuli Sakun lähdöstä vuosi.

Ikävä.


Jouluksi meille muutti uusi perheenjäsen. Elvis The Cat tuli kodinvaihtajana ystäväperheestä. Saavuttuaan Elvis suoritti tupatarkastuksen innosta puhkuvan ja tasajalkaa hyppivän koiran täysin ignooraten ja painui sen jälkeen kylppärin kaapin alle pohtimaan tilannettaan. Siellä kaapin alla se oli vielä seuraavana päivänäkin ja lähdimme Pennin kanssa yön yli reissuun Joulua viettämään, jotta kissa saa rauhassa tutustua uuteen kotiinsa.



Joulun pyhinä ehdimme myös Iihin moikkaamaan Sylttyä perheineen. Tervumiäs Sylvester oli Pennille mieluinen riekkukaveri, herrasmiehen tavoin Sype heittäytyi täysin pikkunaisen riepoteltavaksi :)







Valitettavasti kuvaushommia varten oli vielä liian vähän valoa, vaikka aurinkokin yritti matalalta ilahduttaa pilkahduksillaan. Oli tarkoitus viettää Uutta Vuotta samassa seurassa, mutta 28.pvä Penni  tietenkin otti ja aloitti sitten viimein sen odotetun toisen juoksunsa, joten emme lähteneet koiramiestä kiusaamaan sulotuoksuilla. Juoksuväli oli siis nyt reippaat 8kk. Jos tätä tahtia jatkuu, niin ei välttis ole niin kiirus neitiä sterkkauttaa. Ehtii pohtia rauhassa kokeillaanko tähystysleikkausta ja puntaroida riskejä ja hyötyjä. Katsotaan nyt saadaanko valeraskaus pidettyä minimaalisena tällä kertaa. Penni sai joululahjaksi kaverilta uuden hienon taskuun mahtuvan motskun ja vuoden 2012 aattona sen korkkasimme käyttöön. Oli mieluinen, kiitos Sannalle!!



Ensi talveksi pitänee tulipalopakkasia varten prinsessalle väsätä fleecetossut, sen verran on draama queenin vikaa kun tassuja palelee. Käsittääkseni se perinteinen tapa ilmaista käpälien palelua on hypähdellä mennessään kolmella jalalla vauhdin juurikaan hidastumatta. Pennillä on (totta kai) oma versio tästäkin ikävyydestä. Se kupsahtaa kankulleen ja yrittää vatsalihasliikkeenä nostaa kaikki tassut ilmaan. Kauhean hienosti tirpalla kyllä pää kesti pakkasjakson vähemmät ulkoilut! Liekö ikä vaiko ihan tarkoituksella harrastetut "elämä on välillä tylsää" rauhoittumispäivät homman taustalla. Vielä puolisen vuotta sitten olisi varmasti ollut koetuksella emännänkin hermo :P

Noin muuten vuosi on lähtenyt käyntiin ulkoillen ja kissaan tutustuen. Pari viikkoa saunassa ihmeteltyään Elvis alkoi laajentaa reviiriään muualle taloon. Minulle se kyllä heittäytyi kaveriksi jo ekalla viikolla, mutta koira vielä arveluttaa. Kissa kun on niin hiljainen otus, että alkuun pääsi pariin kertaan Penni painamaan kaurisloikkaa Elviksen perässä, itse huomasin kissan tulleen saunasta vasta sitten kun se oli sinne takaisin paennut riemusta repeävää innokasta ystäväänsä. Sittemmin saatiin onnistuneita, hallittuja kohtaamisia, kun minä äkkäsin kissan ennen koiraa. Ostin Elvikselle kiipeilypuun olkkariin ja se on ollut mieluinen turvapaikka. Siellä se kolli orrella nytkin vetelee hirsiä, että jaksaa yön juosta rallia :) Eilen kissamies innostui vähän liikaa saunanlauteilta tavoittelemaan leikkisästi koiran häntää ja siinähän kävi niin, että tasapaino petti ja kissa mätkähti koiran päälle. Pennistä tämä oli tosi coolia ja hauskaa, mutta kissa lähti aika lujaa nuolemaan ylpeytensä haavoja kiipeilypuunsa mökkiin.

Välillä tuntuu, että tuo kolli on suoraan jostain kauhuleffasta, kun se koiralta salaa hiippailee ympäri kämppää kun itse luulen sen olevan saunassa. Sitten se yhtäkkiä tuijottaa hiljaa jostain yllättävästä paikasta. Hrrrrrrr...



Minna otti yhteislenkillä Penusta näin kauniin posekuvan <3


Mulla on viime vuodelta pitämättömiä lomia ja ne pitäisi tässä pian pidellä pois. Tiedä vaikka ajelisimme mutkan Forssassa katsomassa Pennin pikkusiskoja ja -veljiä! Lumikengät on jo kaivettu varaston uumenista ja se ainakin on varmaa, että ulkoillaan ja paljon!


Muistin aikana laitan tähän myös ne Pennin selkäkuvat, jotka aiemmin lupasin julkaista. En minä näistä juurikaan mitään ymmärrä, mutta jos en näitä tänne laita, niin joku vielä luulee että niissä oli jotain salattavaa :P









3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Haha, haluaisin kyllä olla näkemässä tuon tassujen ilmaannosto -liikkeen. :D

Jenkka kirjoitti...

Se on kyllä oikeasti aika hellyyttävää ähräämistä :P

Minna kirjoitti...

Voin vaan kuvitella, kuulostaa niin huvittavalle :D