maanantai 19. joulukuuta 2011

Joulu tulla jolkottaa

Sitä vuosi toisensa jälkeen Joulun alla kuvittelee nappaavansa elämää suuremman kuvan joulukorttiin. Koskaan se ei ole vielä onnistunut. Luulen, että kaunein korttikuva on kuva, joka on otettu keväthangilla Nallesta ja Sakusta, eikä ottohetkellä ollut ajatustakaan Joulusta.

Harmillista, etten tähän hätään muista vuosilukuja kuvien otolle :/ Mutta tässäpä näitä silti:

"Alistettua Joulua!!!"

No joo... Sitä kun on suuret kuvitelmat siitä, miten hieno kuva tulee kertaräpsyllä ja vähillä lavasteilla, niin verenpaine nousee tappiin kun apinat vaan riekkuu, eikä tonttulakitkaan pysy päässä ilman nitojaa :(  Sitten tulee sanottua rumasti ja tulos nähdään yllä. Oli näissä kuvauksissa riehakkaamatkin hetkensä, mutta en minä nyt menisi sanomaan, että mestariräpsy on tämä alla olevakaan...Seuraavana vuonna valitsin taustaksi hieman hillitympää lointa ja luovuin kimppakuvista. Yksi belgi per kuva on ihan nokko aloittelijalle. Tai ilman rauhoittavaa lääkitystä. Siis kuvaajalle.

Nallella ei oikein kiinnostanut.Soihdut ja koirat sammuu, tipetipe tip tap...


Saku veti aikaansa edellä Rare Exports tyyliin.


Mutta koska Saku oli mamman poika ja halusi aina olla mieliksi, siitä sai ihan söpösiäkin pönötyskuviaSeuraavana vuonna taisinkin jättää kuvaukset väliin, koskapa silloin kortiksi valikoitui alussa mainitsemani, muuten vaan otettu kuva. Välillä on ihan hyvä pitää välivuosia hommista, jotka kiristävät hermoja :P


Sitä seuraavana vuonna tyydyin kuvaamaan kissaa. Rähjä ei ollut tästä kunniasta kovinkaan otettu. Muuten ihan kiva kuva, ei siinä mitään :P

Eniten v*ituttaa Joulu...

Viimeisenä Joulunaan Sakusta olisi saanut monta... öhhh... edustavaa korttikuvaa, kun se päätti että hän pönöttää namin takia kuvattavana typerä hattu päässä vaikka lopun elämäänsä.Kiirehän siinä kuitenkin tuli taas tämän askarrtelun kanssa ja Pennin emän omistaja auttoi pikatoimituksena liittämään papan ja kakaran kuvat samalle kortille, minulla kun ei ollut mitään kuvankäsittelyohjelmaa koneella. Yritin minä ulkonakin kuvia ottaa, mutta kun vekara ei malttanut vielä tuolloin ulkona pysyä käskystä paikallaan nanosekunttia kauempaa niin...Jostain syystä olen mitä ilmeisimmin JouluRAUHAN kannattaja. Sana tuntuu päätyvän aina vaan toivotuksiini. Johtuneeko ammatin miinuspuolista, ei ole vuosiin rauhaa Jouluisin näkynyt saati kuulunut.

Tänä vuonna ei tarvinnut hieroa kauppoja vapaasta Uudesta Vuodesta, joten Joulukin on vapaa. Uskomatonta. Sen kunniaksi ohessa tämän vuoden pikaräpsy, joka toivottaa (yllätys!!!) Rauhallista Joulua kaikille!! :)


Ei kommentteja: