lauantai 9. kesäkuuta 2012

A/A, 0/0, T

Prinsessa räpsyripsi kävi toukokuun päätteeksi silmäpeilattavana ja sai terveen paperit. Neidille laitettiin varalta kuonokoppa ja homma sujuikin sulavasti. Silmät oli kyllä selälään kuin teevadit ja peilaavalla lääkärillä naurattikin kovasti, että hieno koira, noin kun pidät silmiä niin on helppo peilata. No takuulla onkin, ainakin verrattain kaverin koiraan jolla oli tapana vetää vilkkuluomi barrikadiksi :P


Sattui sopivan pitkät vapaat ja läksin pariksi päiväksi kotopuoleen. Isä suostui koirankin majottamaan ja Penni kiitti aamulla vieraanvaraisuudesta oksentamalla tyhjää mahaa isän keittiön matolle :P  Kirsin kanssa vetäydyttiin lauantaiksi mökille ihan kuin entisaikaan viettämään kesäistä grillauspäivää. No, lämmintä oli ehkä nippa nappa +10, mutta plussan puolella siis kuitenkin ja sataakin alkoi vasta kun yritettiin saada lopulla hiilloksella jälkiruoka lämpimäksi. Minusta se ei oikein mennyt putkeen se jälkiruokahomma, kun edes suklaa ei sulanut siinä lämmössä. Mutta koirilla oli kivaa! (Tai no, bc Vipistä en tiedä kuinka kivaa sillä oli, se kun i-n-h-o-a-a Penniä). Belgikaksikko Tikki&Penni nakkasivat aivot narikkaan ja pitivät vauhdin yllä mökkirannassa. Lisäksi Pennistä oli ihan sikahienoa liukastella veden peittämällä rantakalliolla jahtaamassa tuulen nostamia aaltoja.

Kaksi toll... älykköäKun alkoi tuntua siltä, että jähmetymme järven rantaan, eikä mökin tulvanhuuhtomaa huussiakaan voinut käyttää, soitin Jarille ja sovin esittelyn hänen uuteen koirahoitolaansa Koijariin. Siellä Vippi koekäytti juoksumaton ja ihan tehokkaalta se vempain näytti. Illan kruunasi vierailu aksahallilla, jossa Kirsi otti seuraavan viikonlopun kisoja silmälläpitäen pari harjoitusta Tikille ja Pennikin sai kokeilla vähän esteitä ja putkea. Lisätään nyt tähän yhteyteen vielä, kun nuo kisat tuli kerran mainituksi, että onnea vaan uudelle varjo-AVAlle ;)

Vähän mielistelyä väliin
Jenkkifutistyyliin...

Isä tuli maanantaina Ollin kanssa rakentamaan meille takapihan aidan. Nyt on reilut tuplasti pihassa tilaa ja porttikin, saa nurtsin ja rikkaruohot leikattua tehokkaammin ja ennen kaikkea koira saa vetää sikin sokin rallia puiden lomassa pallo suussa :)Penni kävi yökylässä naapurissa ja Elvis oli aivan onnesta soikeana kun sai ottaa päikkärit minun kanssa ihan kaksin.  Naapurilla oli muuten kätevä, hieman spagettikauhaa muistuttava vipuvarsi pallon heittoon koirille. Hienosti lentää tennispallo sillä, eikä ota jäseniin. Ehdin jo kuulla, että Mustiin ja Mirriin on niitä vipuja tulossa myyntiin Suomeen, joten ehkä meilläkin on kohta moinen.
Huomenna taidan ajella Haukiputaalle katsomaan luonnetestejä.
Noin muuten kesä taitaa jatkua räpimisen merkeissä. Helteitä ei (onneksi?) ole vielä pidellyt, mutta kunhan ei ole pakkasta, niin aina voi vähän loiskuttaa merta!2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Hei, niitä pallonheittosinkoja on näkynyt myynnissä myös monessa halpahallissa!

Jenkka kirjoitti...

Pahus. Käyn mitä ilmeisimmin liian vähän halpahalleissa :P "Maailma on myynnissä Prismassa"