maanantai 21. maaliskuuta 2011

Viritelmiä

Ah loma.

Loman kunniaksi olisi tarkoitus lainata lumikengät ja lähteä tarpomaan vapaille umpihangille. Pientä flunssapöpön kaiherrusta on tosin esiintynyt jo jonkin aikaa, joten saa nähdä miten suunnitelman käy.

Viime viikolla maksoin parin vuoden tauon jälkeen paikallisen koirakerhon jäsenmaksun ja lähdettiin sitten tiistaina Pyörylän kanssa vallan pentu- ja tapakoulutukseen. Lähinnä oli ajatus laajentaa Pennin maailmankuvaa ja samalla harjoitella muiden koirien ohituksia. Paikalla oli kuitenkin yhdelle kouluttajalle aivan liian paljon koirakkoja. Ikävintä oli kuitenkin ehkä se, että ohituksia harjoittelevien ryhmässä oli vain remmirähjiä. Ei se oikein meitä palvellut, remmirähjän osaan tehdä koirastani ihan itse ilman treeniäkin :P Mutta olipahan Pennille ihmeteltävää ja vaihtelua, eikä ainakaan yhdestä kerrasta vielä muista ottanut mallia.. Varmaan mennään käymään vielä huomennakin, ei sitä heti lannistuta.

Sunnuntaina käytiin mätsärissä. Mentiin paikalle hyvissä ajoin, että missikisaaja saisi ensin ihmetellä menoa ja asettua aloilleen, pysyisi ehkä kehässä sitten kaikki tassut maassa. Näin minä järkeilin. Siinä tuo napero sitten pari tuntia tervehti uusia ihmisiä, poseerasi ja leikki muiden pentujen kanssa, samalla kaikkea uutta ihmetellen. Aivotyötä oli vissiin sitten riittämiin kun ajoitus vähän "kusi" ja alkoi virta loppua oman vuoron lähestyessä. Sievästi kuitenkin jaksoi esiintyä Saaran kanssa ja punaisen nauhan kera kotiin lähdettiin. Sijoitusta ei tällä kertaa tullut. Vielä vähän harjoitusta ja uskalletaan kesällä käydä pari kertaa ihan oikeissa näytelmissä :)
Mulla niin kovin himottais semmonen Kicksparkki laittaa, mutta tuskin kannattaa enää tälle talvelle. Hurma-groupista vois ehkä päiväksi ottaa vuokralle ja vähän tesmailla :P

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Lapsi on niin sievä! :)

Jenkka kirjoitti...

Rinsessat on!